Hooikoorts?

Bowentherapie kan je verlichting brengen!

Kan je niet naar buiten als het pollenniveau hoog is? Heb je veel last van niezen, rode ogen of kriebelhoest door hooikoorts? En heb je al veel geprobeerd, maar zonder resultaat? Dan kan Bowentherapie mogelijk wel iets voor je betekenen.
Hooikoorts is een vorm van allergie en kan erg vervelend zijn. Met de nodige tips, huismiddeltjes en medicijnen zijn de verschijnselen normaal gesproken goed te beheersen. In die gevallen dat het niet helpt is de remedie om het maar lijdzaam te ondergaan en hopen dat het snel verdwijnt.
Maar het kan ook anders! Met behulp van Bowentherapie namelijk. Bowentherapie werkt in op de fascie van je lichaam. Deze fascie dient in balans te zijn om je goed te kunnen voelen. Het is heel goed mogelijk dat de balans verstoord is en dat daardoor hooikoorts is ontstaan.
Een Bowenbehandeling herstelt de balans in de fascie. Ik heb veel cliënten met hooikoorts behandelt met veelal positieve resultaten. De meesten kunnen inmiddels zonder medicijnen naar buiten, ook in de perioden met veel pollen.
Blijf niet langer rondlopen met hooikoorts en bel voor een afspraak!
 
 

Meer weten?

Wil je meer weten over hooikoorts en wat Bowenbehandeling.nl kan doen voor jou? Neem dan vrijblijvend contact op via 06-23086135 of via de knop hieronder. Graag vertel ik je meer over de behandeling en de effecten ervan.
Linda van Scheijndel weet door een grondige anamnese en inzicht in de persoon de vinger op de zere plek te leggen . Met de Bowenbehandeling kan zij op een prettige manier de klachten verhelpen. Direct na de eerste behandeling was het resultaat merkbaar en na drie behandelingen waren de klachten verdwenen.

Carla Alfrink